Αναγνώστες

Συνεργάτες

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

HOT DOG ΠΑΡΙΑΝΟ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΒΑΣΊΛΗ ΚΑΛΛΊΔΗ | ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ

 
Υλικά:
  • 2 πακέτα Κρις Κρις Τόστιμο Μεσογειακό με ελαιόλαδο & ρίγανη
  • 15 μικρά λουκάνικα Πάρου
  • 2 κρεμμύδια
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • 200 γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
  • 2 κ.σ. κάπαρη
  • 4 κ.σ. μέλι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 
Εκτέλεση:
 
Σε βαθύ τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο τηγανίζουμε τα λουκάνικα για λίγα λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και στη συνέχεια τα αφαιρούμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Στο λάδι που έμεινε προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια σε ψιλές φετούλες. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας την κάπαρη, το μέλι, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να σιγοβράσει για τουλάχιστον δέκα λεπτά μέχρι να μελώσει.
Για να φτιάξουμε τα hot dog παίρνουμε δύο φέτες ψωμί τη μία πάνω στην άλλη, στρώνουμε πάνω 2 κουταλιές από τη γλυκόξινη σάλτσα, τοποθετούμε στη μέση ένα λουκάνικο και κλείνουμε σε ρολάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου