Αναγνώστες

Συνεργάτες

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙ

ΥΛΙΚΑ    1 κότοπουλο κομενο σε μεριδες
1 πακέτο χυλοπιτακι
3 φρέσκιες ντομάτες ή μία κονσέρβα τοματάκια 
1 κουταλιά της σούπας πελτέ 
1/2 φλιτζάνι λάδι 
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 
1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο 
3 φλιτζάνια νερό 
αλάτι και πιπέρι 


Εκτέλεση
-Αλατοπιπερώνετε το κοτοπουλο -Τρίβετε στον τρίφτη τις ντομάτες
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει
-Τσιγαρίζετε το κρεμμύδι 
-Προσθέτετε την κότα και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να ροδίσει
-Ρίχνετε την τομάτα και τον πελτέ
-Αλατοπιπερώνετε
-Προσθέτετε 1 φλιτζάνι νερό χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να ψηθεί
-Αφού ψηθεί το μεταφέρετε σε ένα ταψί
-Βράζετε 2 φλιτζάνια νερό και τα ρίχνετε στο ταψί
-Αλατοπιπερώνετε
-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως η σάλτσα να αρχίσει να βράσει
-Ρίχνετε το χυλοπιτακι και ανακατεύετε που και που να μην κολλήσει.
-Σερβίρεται με κεφαλοτύρι KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου