Αναγνώστες

Συνεργάτες

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ

1 κιλό μοσχάρι λαιμό 
1 κιλό ντομάτες φρέσκιες και αρκετά κόκκινες 
5-6 μελιτζάνες φρέσκιες 
1 κουταλάκι σάλτσα πελτέ  
1 κρεμμύδι 
1 πράσινοι πιπεριά 
αλάτι, πιπέρι μαιτανο

Εκτέλεση
Σοταρουμε το κρέας σε σιγανή φωτιά. Ταυτόχρονα ψιλοκόβουμε την ντομάτα και τη μελιτζάνα σε κύβους, κόβουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Όταν το κρέας παρει χρωμα αρκετά ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα (ντομάτα, μελιτζάνα, πελτέ, μουστάρδα, κρεμμύδι, πιπεριά, μαιντανο) και ανακατευουμε.Ριχνουμε νερακι να σκεπαζει το κρεας και αφηνουμε να βρασει 45 λεπτά πριν το φαγητό είναι έτοιμο ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου