Αναγνώστες

Συνεργάτες

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΡΜΟΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ      350 γρ. μπισκότα πτι-μπερ
250 γρ. βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη άχνη
60 γρ. κονιάκ
50 γρ. κακάο
2 αβγά
τρούφα σοκολάτας



Tεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια τα μπισκότα. Λιώνουμε το βούτυρο, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα αβγά και το κακάο ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν το μίγμα γίνει λείο, προσθέτουμε τα τεμαχισμένα μπισκότα που έχουμε ραντίσει με το κονιάκ και τα ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν όλα με το μίγμα. Αδειάζουμε το μίγμα σε μακρόστενη φόρμα όπου έχουμε στρώσει μία μεμβράνη προκειμένου να ξεφορμάρουμε ευκολότερα το γλυκό. Γαρνίρουμε την επιφάνειά και περιφερειακά με τρούφα σοκολάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου