Αναγνώστες

Συνεργάτες

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΖΟΥΓΕΣ

ΥΛΙΚΑ
Διαφημίσεις
  • 2 καρδιές από σπανάκι
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • ελαιόλαδο
  • βαλσαμικό ξίδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 ντομάτα φρέσκια
  • 6-8 κομμάτια λιαστή από λάδι
  • 100 γρ. μυζήθρα κεφαλλονίτικη
  • 10 φιλετάκια γαύρο μαρινάτο

Διαδικασία

Κόβουμε το πλυμένο σπανάκι και την πλυμένη ρόκα σε μεγάλα κομμάτια, τα τοποθετούμε σε δυο μεγάλα πιάτα. Βάζουμε μερικές φέτες φρέσκια ντομάτα και τοποθετούμε μερικές φέτες λιαστής ντομάτας πάνω στη πρασινάδα.
Φτιάχνουμε σε ένα μπολάκι ένα λαδόξιδο με ξίδι βαλσαμικό, χτυπώντας 1/3 ξίδι, 2/3 λάδι και αλατοπίπερο,
Στο ένα πιάτο βάζουμε λίγη χοντροτριμμένη μυζήθρα κεφαλλονίτικη (όχι πολύ ξερή) πάνω από την πρασινάδα. Στο άλλο, μερικές φέτες γαύρο μαρινάτο. Περιχύνουμε με λαδόξιδο τα δύο πιάτα και σερβίρουμε.
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου