Αναγνώστες

Συνεργάτες

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

photo
Υλικά
2 αγγούρια χοντρά
3-4 καρότα
5-6 αγγουράκια τουρσί
125 γρ. βούτυρο
125 γρ. τυρί φέτα
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη γλυκιά
ελιές

Εκτέλεση
Αδειάζουμε τα αγγούρια όπως τα κολοκυθάκια. Αν είναι μεγάλα τα κόβουμε σε 2, 3 ή 4 κομμάτια για να τα αδειάσουμε ευκολότερα. Βράζουμε τα καρότα και μετά τα ψιλοκόβουμε μαζί με τις πιπεριές και τα αγγουράκια τουρσί. Χτυπάμε το βούτυρο με τη φέτα ώσπου να γίνει ένα αρκετά σφιχτό μίγμα, και προσθέτουμε τα καρότα, τις πιπεριές, τα αγγουράκια τουρσί, καθώς και ελιές ψιλοκομ­μένες. Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε με το μίγμα τα αγγούρια. Μετά τα βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες και τα σερβίρουμε αφού τα κόψουμε σε φέτες.ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου