Αναγνώστες

Συνεργάτες

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ 3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΕΤΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΡΙΓΑΝΗ  ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 1 ΑΥΓΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ  ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΨΕΙ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ .

 ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ .

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ 

ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΣΠΑΝΑΚΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΕΛΤΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΛΑΔΙ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΚΟΡΔΟ 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ .

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 

ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ   ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΜΙΣΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚ.ΚΑΙ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΙΣ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ  1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΕΛΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΛΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ .

ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΤΣΑ .

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου