Αναγνώστες

Συνεργάτες

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΤΑΡΤΑ ΑΛΜΥΡΗ

ΥΛΙΚΑ 1 φυλλο σφολιατας,6φετες ζαμπον,150 γραμ κασερι,150 γραμ φετα,100 γραμ γραβιερα, 500 γραμ μανιταρια,250 γραμ κρεμα γαλακτος,2 κροκοι αυγων,2 φρεσκα κρεμυδακια ψιλοκομενα,αλατι πιπερι.ΕΚΤΕΛΕΣΗ
.Σοταρουμε τα κρεμυδακια με τα μανιταρια σε λιγο βουτυρο για 10 λεπτα.Τριβουμε τα τυρια σε χοντρο τρυφτη και βουτυρωνουμε το ταψακι μας.Στρωνουμε την σφολιατα μας,και βαζουμε απο πανω της φετες ζαμπον και τα τυρια μας και τελος τα μανιταρια μας.Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος και τους κροκους ριχνουμε το αλατι και το πιπερι και περιχυνουμε την ταρτα μας.Διπλωνουμε τις ακρες της σφολιατας και την ψηνουμε στους 180 βαθμους με 200 για 35 με 40 λεπτακια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου