Αναγνώστες

Συνεργάτες

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ. 450 γρ κοτοπουλο στηθος σε κυβους 1 κρεμυδι ψιλοκομενο 225 γρ καροτα σε μπαστουνακια 225 γρ πρασα σε ροδελες 25 γρ βουτυρο 300 γρ γαλα 250 γρ ζωμος κοτοπουλου 2 κουτ γλ αλευρι 100 γρ αλευρι 1 1/2 κουτ γλ μπεκιν παουτερ 1/2 κουτ γλ αλατι 50 γρ λαδι 2 κουτ γλ μαιντανο ψιλοκομενος 1 ποτηρι νερο παγωμενο ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγανι βαζετε το κοτοπουλο και το τηγανιζετε για 6-8 λεπτα και το βγαζουμε διατειροντας το ζεστο.Βαζετε στο τηγανι το βουτυρο και τηγανιζετε καροτα και πρασα για 5 λεπτα.Προσθετετε το γαλα τον ζωμο και το αλευρι και σιγοβραζετε για 20 λεπτα.Σε μπολ ανακατευετε ολα τα υπολοιπα υλικα να γινουν μια μαλακη ζυμη και πλαθετε σε 10 12 μπαλακιακαι βαζετε απο πανω το κοτοπουλο σκεπαζετε και σιγοβραζετε για 20 λεπτα μεχρι να φουσκωσουν τα μπαλακια.Σερβιρετε μα λαχανικα βραστα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου