Αναγνώστες

Συνεργάτες

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Υλικά
-1 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
-1 φλιτζάνι ζάχαρη
-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-1 κ.γλυκου σόδα
-1 κ.γλυκού κανέλα
-1/2 ποτηράκι κονιάκ
-600 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Ρίξτε όλα τα υλικά στη λεκάνη του μίξερ ή σε ένα μπολ και ανακατέψτε ώστε να γίνουν μαλακό μείγμα. Φτιάξτε τα κουλουράκια σε όποιο σχήμα θέλετε, όχι πολύ μεγάλα γιατί θα φουσκώσουν και βάλτε τα στη λαμαρίνα για μισή ώρα στους 175 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου