Αναγνώστες

Συνεργάτες

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΣΟΥΦΛΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

 

 

Συστατικά

  • 300γρ. κουβερτούρα
  • 40γρ. βούτυρο
  • 6 ασπράδια
  • 40γρ. ζάχαρη
  • 2 κρόκοι
  • 40γρ. αλεύρι
  • λίγο αλάτι

Οδηγίες

  1. Λίωνω τη κουβερτούρα σε μπέν μαρί μαζί με το βούτυρο
  2. Χτυπάω στο μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη
  3. Προσθέτω τα ασπράδια και το αλάτι και στη συνέχεια το αλέυρι
  4. Ρίχνω στο μείγμα τη κουβερτουρα και ανακατεύω
  5. Γεμίζω ατομικά φορμάκια μεχρι τα 3/4.
  6. Τοποθετώ στην μέση ένα κομματι κουβερτουρας και γεμίζω με το υπόλοιπο μειγμα
  7. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 10 λεπτά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου