1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΙΜΑ 3 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΓΑΛΕΤΑ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΡΙΓΑΝΗ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ 1 ΑΥΓΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΨΕΙ ΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ .
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ .
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΦΡΕΣΚΟ ΣΠΑΝΑΚΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΕΛΤΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΛΑΔΙ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΣΚΟΡΔΟ 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ .
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΜΙΣΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚ.ΚΑΙ 2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΙΣ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΕΛΤΕ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΛΥΝΗ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ .
ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΤΣΑ .
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου